erikssonellinor

Alla inlägg den 18 januari 2010

Av Ellinor Eriksson - 18 januari 2010 17:15

Då är man hemkommen efter två underbar dagar på spa. Var på Yasuragi som ligger i Stockholm med mamma och syrran.


Det började med att vi kom dit och fick det kit som man ska använda under hela vistelsen: ett par tofflor, en baddräkt(!) och en morgonrock. Efter det gick vi och titta in i vårt rum eller det var mer som tre rum. Väldigt stort och fint, kändes riktigt lyxit! Efter det fick vi skynda oss i väg till våra behandlingar. Man fick sitta ner i ett rum där det fanns massor av färsk frukt och te som man fick ta gratis hur mycket man ville. Efter behandlingarna gick vi till de varma källorna. Det fanns några utomhus som var hur mysiga som helst att sitta i. Sedan var det dags för middagen. Iklädd våra morgonrockar som var ett måste åt vi sushi, ris och någon fisk som smakade jättegott och till efterrätt chokladkräm med passionsyoghurt. Det var första gången jag smakade sushi men det gick faktiskt ner. Tog däremot snällvarianten med ris och avokade iställer för någon rå fisk... Efter det var det rätt mysigt att krypa ner i sängarna på rummet och kolla på johan falk-vapenbröder för andra gången och smaska lite på nötterna man fick på rummet.


Dag 2 steg vi upp ganska tidigt för att äta världens maffigaste frukost :D Detta var höjdpunkten enligt mig. Fanns precis vad man ville ha! Efter det var det dags för qi gong (stavning?). Det var ganska roligt men såg väldigt töntigt ut... Avslutningsvis gick vi ner till badavdelningen för att ta oss några dopp innan vi begav oss hemåt igen. Tog ett stopp hos syrran i hammarby sjöstad för att äta lite lunch. Tog såklart en titt i min favorit affär - adidasbutiken. Börjar bli en tradition och denna dag inhandlades en svart lite längre adidaströja som man kan ha till leggings. Sedan bar det iväg hemåt mot Eskilstuna...


     

Presentation


Här får ni läsa om ett liv där man ständigt är på väg mellan skola eller jobb, handbollsträning och fritid med alla underbara vänner. Oftast med en träningsväska på armen och ett försök till lite annat än den ständiga "sova-äta-träna"-triangeln.

Fråga mig

0 besvarade frågor

bloggsvar.se

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards